A társasjátékos ajánló

Mit játsszunk?

Mimoart Natural Toys (Természetes játékok)

2021. január 05. - mitjatsszunk?

Mimoart Natural Toys (Természetes játékok) 05.jpg

A társasjátékozás mellett ebben a bezárkózós, ősz-téli, ködös, bizonytalan időszakban különösen jól eshet a lelkünknek a beszélgetés, és ha ezt pluszban játékosság vezeti, vagy hatja át. A mi családunkban az együtt töltött minőségi idő, a mély beszélgetés hatalmas érték, nem csoda ha az egyik fő szeretetnyelvünk is ez. Éppen ezért folyamatosan keressük az erre alkalmat adó lehetőségeket és örömmel próbálunk ki sokféle játékos eszközt, terméket - keresve, hogy mit tetszik meg a kisfiunknak és nekünk, mi adhat plusz lelki tartalmat, illetve mit tudunk tartósan beépíteni a mindennapjainkba! 02.jpg

A
Mimoart One Day névre hallgató beszélgetős játéka számunkra pontosan ez a kategória. A természetes anyagokból készült, szeretetteljes hangulatot árasztó játék 7 fa manócskával és hozzájuk kapcsolódó verses kártyákkal vezeti be a szülőket és a kisebb gyermekeket az érzelmeik világába, hogy a napközben megélt eseményeket, gondolatokat játékos formában, közösen dolgozhassák fel. A mély emberi kapcsolódást nagyobb családi szinten is segítheti a One Day, amelyet akár az ünnepek alatt elővéve érdemes a többi családtagot is bevonni a kötetlen játékba.

04.jpgAz alkotók Boros Szamóca Brigitta ès Csízi-Kurilla Tünde, akik a játék használatát egy remek kis facebook videóban el is magyarázza, így azonnal nekikezdhetünk:
https://fb.watch/1YuCEw3QD3/

Számunkra szívmelengető érzés volt kézbe fogni ezeket a féltő gonddal elkészített manókat, nézni ahogy a kreatív édesanya által megálmodott kis szettet Csabi fiunk örömmel pakolássza és csacsogva mesél az oviban átéltekről. Játszottuk játékszabály szerint és a saját továbbgondolt mesénk alapján, várat építve a fenyőfa ásványokból, a dobozban bújócskáztatva és a sötétből kimenekítve a manókat, párkeresőben a kártyákkal, színfelismeréssel... kreatív játékos ötletekben nem volt hiány. 09.jpg

06.jpgSzeretettel ajánljuk nektek is! További infót a facebook és instagram oldalaikon itt találtok:
- Insta:
https://instagram.com/mimoart_naturaltoys?igshid=1fi7v8e91revf
- Facebook:
https://www.facebook.com/mimoart.naturaltoys/

#mimoart #naturaltoys #mitjátsszunk #mindjátszunk #társasjáték #játszaniszexi

A bejegyzés trackback címe:

https://7mitjatsszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr916372450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása