A társasjátékos ajánló

Mit játsszunk?

Igen? És... Társasjáték

Avagy Zoli új társasjátékáról

2019. augusztus 14. - mitjatsszunk?

igen_es_doboz_01.jpgBlogunk alapítójáról Győri Zoliról sokan tudjátok, hogy nem csak remek előadó, de társasjáték tervező is. Most pedig egy fantasztikus hírrel érkeztünk, ugyanis Zoli második társasjátéka szeptemberben már a Ti polcotokon ott ott figyelhet!

Tudsz úgy ásítani, hogy senki se vegye észre?
Szoktál a kukába célba dobni a szeméttel?
Ha akciófilmet forgatnál, kérnél dublőrt magadnak?

Ehhez hasonló kérdéseket kapnak az IGEN? És... játékosai, amikről meg kell tippelniük, hogy azok a társaság hány tagjára nézve igazak. A résztvevők így a menetek 20-30 perce alatt nem csak pontjaikat gyarapítják, hanem egymásnak is teljesen új oldalait fedezhetik fel. A fejlesztőknek pedig ez az elsődleges célja a játékkal: egyszerre mély és szórakoztató időtöltést biztosítani, ami nem csak rengeteg közös nevetéshez vezet, de beszélgetésindítónak is kiváló akár baráti társaságok, akár családok vagy párok számára.

Szeretnéd előrendelni 20% kedvezménnyel? KATT!gyzoltan-portre2.jpg

Zoli IGEN? c. társasjátéka ugyanis tavaly (2018-ban) egyszerűségével és univerzalitásával szerzett magának komoly rajongótábort, ennek folytatásaként jelenik meg idén ősszel IGEN? És... címmel az eredetitől függetlenül is játszható partijáték. A folytatás az eredetihez hasonlóan rengeteg nevetést ígér, miközben a játékosok még több meglepő érdekességet tudhatnak meg csapattársaikról.

Nagy büszkeség a számunkra, hogy az IGEN? folytatást kap, és nagyon örülünk a játék sikerének ami az utóbbi évek legtöbb példányban eladott, magyar fejlesztésű társasjátéka lett.

Játékbemutató videónk az alap IGEN? társasjátékról: https://www.youtube.com/watch?v=fF-c79DmS60&t=43s

Itt egy remek játékpartyt is láthattok a Fun With Geeks csapatával:
1. rész https://www.youtube.com/watch?v=UmqJUTFIZLg&t=380s
2. rész https://www.youtube.com/watch?v=FvMlm7JZhgY

A Gémklub bemutatója az IGEN?-ről: https://www.youtube.com/watch?v=MuYnTUBKCfA&t=61s

A bejegyzés trackback címe:

https://7mitjatsszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2415009742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása