A társasjátékos ajánló

Mit játsszunk?

Üdvözlet! :)

2017. január 25. - mitjatsszunk?

tarsasok.jpeg

Üdvözlök Minden játékkedvelőt - játékos lelkű érdeklődőt!

Hatalmas izgalommal indítom útjára ezt a blogot, ami régóta tervezgetett szívügyem: a társasjátékozás káprázatos világába kalauzolja az olvasót, hallgatót. Hallgatót is, ugyanis hamarosan startol a Mitjátsszunk podcast is, ami főleg az itt olvasható anyagok 'hangosblog' formája lesz.

A társasjátékozás a mindennapjaim része, ha tehetem főleg ezzel foglalkozom. Sokadik éve csiszolgatom a műveltségem, sok száz játék megfordult a kezeim közt, és szép gyűjteményt tudhatok a magaménak. Játszom, tanulok, játékot fejlesztek és tanácsot adok. Azt tapasztalom, hogy egyre többekben születik meg az igény, hogy játsszanak és sokan keresnek meg javaslatot kérve, hogy mit játsszanak.

Ezért készült el ez a blog, és ezért ez a kezdeményezés, hogy tanácsot adjon a társasjátékok iránt érdeklődőknek, hogy mik azok a játékok, amikkel jó kezdeni, s mik azok a játékok, amikkel jó tovább mélyíteni a kezdeti ismeretséget a játékok világával.

Induljon tehát a nagy utazás, sok-sok játékkal! Élménydús olvasást, és jó játékot kívánok mindenkinek!

Győri Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://7mitjatsszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5212156399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása